Kies de geschikte luchtbehandeling

Vaco nv  - Luchtbehandeling Bent u op zoek naar een luchtverwarmer om uw ruimte zo snel mogelijk en efficiënt te verwarmen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! VACO NV beschikt over een ruim assortiment aan luchtverwarmers, geschikt voor elke industriële activiteit.

ONS AANBOD VERWARMERS EN DROGERS

Wij zijn gespecialiseerd en actief in:

  • Gasverwarmers
  • Mazoutverwarmers
  • Elektrische verwarmers

Al onze toestellen voldoen geheel aan de Europese certificaateisen.

Naast ons uitgebreid assortiment aan verwarmers voor luchtbehandeling, kunt u bij ons ook terecht voor professionele bouwdrogers die u helpen bij het drooghouden en ontvochtigen van uw ruimte.

Ervaring met dienstverlening

Dankzij de jarenlange ervaring in de sector, weten wij precies wat onze klanten nodig hebben. We zijn ons ervan bewust dat het ontzettend belangrijk is om een perfecte service aan te bieden. Daarom voeren wij naast het verkopen van uw apparaat ook de nodige herstellingen uit.

Alle herstellingen worden vakkundig uitgevoerd in ons atelier te Sint-Pieters-Leeuw of ter plaatse door eigen opgeleide techniekers. Bekijk zeker onze catalogus, zodat u kan zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Neem contact op

Indien u na het bekijken van onze website of catalogus nog vragen hebt of meer informatie wenst, aarzel dan niet om contact op te nemen via email met onze professionele verkoopdienst.

Vaco nv